Kamil Pawłowski
teraz
ale mysle ze ten tydzien to nie pijemy. a przynajmniej do jutra do popoludnia xD. Ja proponuje znowu w srode jakies kluby. ostatnio fajnie bylo
no i wf taki rzezki xD
Kamil Pawłowski
co do tego ostatniego to jestem w pełni za!!!
Ania Saletra
wiem, ze mnie zlinczujecie, zgnieciecie i wyrzucicie w śmieci, ale chciałam powiedziec, że jesli oszczedzacie, to ze tak powiem, mozna tez sie fajnie bawic nie pijąc naprawdee:D
mówiłam, że mnie zlinczujecie:P a ja sie łatwo nie daje, to juz zauwazyliście:P
Kamil Pawłowski
pewnie ze mozna sie dobrze bawci bez! wtedy po prostu berze sie inne rzeczy xD hahahaha zartowalem
dobra teraz serio, co ze sroda?!
silejtra napisał:
wiem, ze mnie zlinczujecie, zgnieciecie i wyrzucicie w śmieci, ale chciałam powiedziec, że jesli oszczedzacie, to ze tak powiem, mozna tez sie fajnie bawic nie pijąc
naprawdee:D
Szczerze mówiąc przeszło mi to przez myśl gdy zajrzałem do portfela po ostatniej imprezce:P
Ania, rozumiem że masz zamiar nam tę swoją "tezę" udowodnić (udziela mi się analiza
)
[img]http://imageshack.us/photo/my-images/836/tytuz.png/[img]
Thelian napisał:
pewnie ze mozna sie dobrze bawci bez! wtedy po prostu berze sie inne rzeczy xD hahahaha zartowalem
!
a i niepotrzebnie bo ja jestem za nawet 2x za
nowicjusz
ty mała nie sprowadzaj ich na złą drogę. a co do bolacych nas portfeli to moze juz czas zaczac cos pędzić?
Kamil Pawłowski
Miszczu napisał:
ty mała nie sprowadzaj ich na złą drogę. a co do bolacych nas portfeli to moze juz czas zaczac cos pędzić?
no to ja powiem ze sprzedaje czekoladowke 23zl za pol litra
nowicjusz
za 23zl to kupisz 0.7 wodki:P
Kamil Pawłowski
ale dobrego likieru juz nie
Ania Saletra
oszczędzaaanie xD